En Çok Tercih Edilen Örümcek Stand Modelleri

En Çok Tercih Edilen Örümcek Stand Modelleri

En Çok Tercih Edilen Örümcek Stand Modelleri

Bu yazımızda en çok tercih edilen örümcek stand modelleri hakkında detaylı bilgileri siz okuyucularımızla paylaşıyoruz.

 

Örümcek standlar, uzun ömürlerinin yanı sıra portatif olması ve demonte olup kolay kurulum sağlaması sayesinde fuar, kongre merkezi gibi tanıtım alanlarının vaz geçilmez display ürünlerinden bir tanesi durumundadır. Fakat örümcek stand tercih etmeden önce tanıtımını yapmak istediğiniz hizmet yada ürününüze en uygun örümcek stand modelini belirlemeniz büyük önem taşır.

 

Fuar, kongre merkezi yada AVM gibi yerlerde kullanmak için tercih edebileceğiniz örümcek stand model ve boyutları bir birinden farklılık gösterebilir. Aynı şekilde kiraladığınız alanın m2’si yada bulunduğu konumun köşe, dar yada karanlıkta kalması kullanacağınız modeli seçmenizde göz önünde bulundurmanız gereken hususların başında gelmektedir.

 

Örümcek standlar tüm bu durumlar göz önünde bulundurularak farklı model ve boyutta üretilen dayanıklı tanıtım ürünlerinin başında gelir. Şimdi en çok tercih edilen yani ihtiyaçlarınıza en çok cevap verebilecek olan Örümcek stand modellerini daha yakından inceleyelim.

 

Oval Örümcek Stand Modeli

 

Oval örümcek stand modelleri perspektif yani derinlik algısı yaratan bir tasarıma sahiptir. Bu özelliği dikkate alınarak hazırlanacak baskı yüzeyi sayesinde oldukça dikkat çekici bir reklam ürünü ortaya çıkarılabilmektedir. Ayrıca bu derinlik özelliği bir oda ve ofis havası verebildiği için birebir görüşme alanı olarak da kullanılabilmesini sağlamaktadır.

 

Oval örümcek standlar tüm örümcek standlarda olduğu gibi bir ila altı panel arasında değişen genişlik seçeneklerine sahiptir. Oval örümcek standlar hakkında bilinmesi gereken en önemli husus aynı panel sayısına sahip düz örümcek stand modeline göre kapladığı alan olmaktadır. Oval örümcek stand modeli, düz örümcek stand modeline göre biraz daha fazla alan kaplar. Eğer stand kurmayı düşündüğünüz yer kısıtlı bir alan ise aynı boyutlarda olan düz örümcek stand modelini tercih etmeniz daha doğru bir seçenek olabilir.

 

Fiyat açısından ise her iki stand modeli arasında çok büyük bir fark olmadığını söyleyebiliriz. Burada fiyattan daha mühim olan konu hangi modelin ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayacağı olduğudur.

 

Düz Örümcek Stand Modeli

 

En çok tercih edilen örümcek standların başında düz örümcek standlar gelmektedir. Düz örümcek standlar, aynı oval örümcek stantlarda olduğu gibi bir ila altı panel arasında genişlik seçeneğine sahiptir. Düz örümcek stand modeli aynı boyutlardaki diğer örümcek stand modellerine göre alan bakımından daha az yer kaplamaktadır. Bu yüzden dar koridor alanlarının bulunduğu fuar vb alanlarda düz örümcek stant tercih edebilirsiniz. Düz örümcek stantlar aynı zamanda fon olarak da kullanılabilmektedir. Böylelikle açılış veya gala gibi etkinliklerde fotoğraf çekim alanı olarak kullanılabilmektedir.

 

Köşe Örümcek Stand Modeli

 

Köşe örümcek standlar corner stand olarak da isimlendirilmektedir. Adından da anlaşılabileceği gibi köşe alanları tercih eden firmaların sıklıkla kullandığı şık ve etkileyici bir üründür. Genel itibari ile fuar, kongre merkezi, AVM gibi alanlarda nispeten geniş alan kiralayan firmalar tarafından tercih edilir. Aynı anda ön tarafına birden fazla masa kurulumuna olanak tanır. Birçok firma L biçiminde kurulum yaparak köşe kısmını görüşme masası olarak değerlendirirken geniş ve düz kısmı broşürlük alanı yada tanıtım standı koyarak değerlendirmektedir.

 

U Örümcek Stand Modeli

 

Örümcek stand modelleri arasında en etkileyici görünüme sahip örümcek stand modeli u örümcek stand modelidir. Bu model tasarım açısından kurulum sonrasında U şeklini aldığı için U Örümcek Stant olarak adlandırılmaktadır. Genel itibari ile fuar vb alanların en geniş ve en merkezi diyebileceğimiz meydan kısımlarında kullanılmaktadır. İhtişamı ve kapladığı alan itibari ile işletmenizin güçlü bir imaj algısı oluşturmasına büyük katkı sağlar. U örümcek stand modelleri oda görünümünden ötürü iç ve dış tarafı farklı tasarımlara sahip olacak şekilde baskı yüzeyi ile kaplanabilmektedir. Böylelikle stand dışında ve içinde müşterilerinize farklı görseller sunmanıza olanak sağlar.

 

Örümcek Stand Aksesuarları

 

Örümcek standlar tek başlarına oldukça dikkat çekici reklam ve tanıtım ürünü olmasına rağmen standınıza ek olarak kullanabileceğiniz aksesuarlar sayesinde alandaki rakiplerinizden bir adım daha öne çıkabilme şansına sahip olabilirsiniz.

 

Örümcek standınıza ekleyebileceğiniz ışıklandırma, raf yada ekran modülü sayesinde potansiyel müşterilerinizin dikkatini çok daha kolay çekebilmeniz mümkün. Bunun yanında standınızın etrafında ki uygun notalara yerleştirebileceğiniz roll-up banner ve broşürlükler örümcek standınızın çok daha şık görünmesini sağlayabilir.

 

Örümcek stand kullanmakta ki amacınız ürün ve hizmetinizi en iyi şekilde potansiyel müşterilerinizin beğenisine sunmaksa eğer örümcek stant aksesuarlarından faydalanmanızı tavsiye ediyoruz.

Bu gönderiyi paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir