Ayaklı Poster Pano Nerelerde Kullanır?

Ayaklı Poster Pano Nerelerde Kullanır?

Ayaklı Poster Pano Nerelerde Kullanır?

Birçok çeşidi bulunan ayaklı poster pano ürünleri genellikle reklam yapılan fuar, kongre ve kültür merkezi, avm, sinema salonu vb yerlerde tercih edilmektedir. Bunun yanı sıra ayaklı poster pano cafe ve restoranlarda da oldukça kullanılır.

Farklı biçimlere sahip olan bu poster panolar farklı ebatlarda da üretilmektedir. Genellikle modern olan yerlerde şövale olarak tabir edilen ayaklı poster pano türünün tercih edildiği görülmektedir. Bu şövaleler sayesinde üzerindeki afişin de değiştirilmesi oldukça kolay olmaktadır. Farklı boyutlarda şövale türlerinden birisi tercih edildiğinde amaca ulaşmak da daha kolay olacaktır.

Sinema, tiyatro gibi yerlerde film tanıtımlarında yine ayaklı poster pano çeşitlerinin kullanıldığı sıklıkla görülmektedir. İç mekanda tercih edilen bu panolar yağışlı ve rüzgarlı havalarda dış mekanda pek tercih edilmezler. Bunun da sebebi dış mekan için uygun şekilde tasarlanmamalarından kaynaklanmaktadır. Dış mekanda yağmur, kar ya da aşırı güneşe maruz kalma olabileceği için bu panolar hava şartlarından kolaylıkla etkilenerek deforme olabilir. Tabi bu koşullara dayanıklı farklı ayaklı poster panolarda bulunmaktadır. Farklı boyutlarda olan ayaklı panoların ikili ya da tekli biçimleri de bulunur. İhtiyaca uygun şekilde tasarlanmış olan ayaklı poster panolar sayesinde tanıtım yapmak bir hayli kolaylaşır. Bunun yanı sıra ayaklı totem poster ismi verilen ayaklı poster panolar imza günlerinde ya da restoranların menülerinde tanıtım sağlar. Uzun görünümünün olmasından dolayı kolayca dikkat çekebilmektedir.

Ayaklı Poster Pano Türleri

Kullanılan poster panoların birçok farklı alanlarda kullanıldığını söyleyebiliriz. Farklı alanlara hizmet eden bu ayaklı poster pano türleri biçim ve şekil olarak da kullanım alanına göre farklılık gösterir. Oval şekilde tasarlanmış olan ayaklı biçimleri olduğu gibi dikdörtgen şekilde tasarlanmış olan ayaklı biçimlere de sahip olmak mümkün olmaktadır. Reklam amaçlı kullanılan bu panolar dikkat çekici özelliğe sahip olmasından ötürü tercih edilmektedir. Bu yüzden ihtiyacınıza en uygun olan ayaklı poster pano seçildikten sonra yapılması gereken en önemli konulardan birisi de panonun üzerindeki afişin kendini en iyi şekilde göstermesini sağlamaktır.

Bunun yanı sıra tek katlı Eko poster türü vardır. Tek katlıların yanı sıra çift katlı olan modellere de kolaylıkla erişmek mümkündür. Klasik görünümlü ayaklı poster panolar tek taraflı olabileceği gibi çift taraflı da olabilmektedir. Ayrıca boyutları açısından da birbirlerinden farklılık gösterebilirler.

Şövale şeklinde tasarlanmış olan ayaklı poster panolara internet üzerinden satın almak mümkündür. Bunun için seçeceğiniz panonun en iyi şekilde işini yapan reklam panosu firmasını tercih etmenizi öneririz.

Böylece panonun üzerindeki afiş değiştirilip uzun süreli kullanım sağlanabilir. Ayrıca afişin yüksek kalitede basılması da ancak işini iyi yapan firmalar sayesinde mümkün hale gelir. Böylelikle daha çok dikkat çekme olanağı doğar. Ayrıca ayaklı totem poster pano türleri de vardır. Bunların da boyutları yine diğer panolar gibi farklılık gösterir. Mekanın boyutuna ve kullanılacak yere uygun olan ebat tercih edilir. Daha sağlıklı reklam yapmak da bu sayede mümkün olacaktır.

Bu gönderiyi paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir