Restoranlar İçin Reklam Panosu Önerileri

Restoranlar İçin Reklam Panosu Önerileri

Restoranların en önemli tanıtım bilgilendirme malzemelerinden birisi reklam panosu ürünleridir. Restoranlar reklam panoları sayesinde müşterilerinin dikkatini çok daha kolay çekebilmektedir.

Ayaklı Menü Panolar

Restoranlar menülerinin içeriğini daha iyi göstermesi için çoğunlukla ayaklı menü panoları tercih etmektedir. Birçok farklı boyut ve türleri bulunan bu reklam panoları sayesinde günün, ayın yada haftanın menüsünün tanıtımı rahatlıkla yapılabilmektedir. Mekanın büyüklüğüne göre ayaklı yada ayaksız panolardan uygun olan birisini seçmek mümkündür.

Bunun yanısıra reklam panolarının renkleri de değişiklik göstermektedir. Genellikle siyah, gri vb tonların kullanılması mekanın daha şık gözükmesini sağlamaktadır. Aynı zamanda ihtiyaca göre birçok farklı renkte ayaklı menü pano ürünü bulunmaktadır.

Ayaklı Afiş ve Poster Panolar

Restoranların en çok tercih ettiği reklam panosu türlerinden biri de ayaklı afiş ve poster pano olmaktadır. Ayaklı yapıları sayesinde büyük restoranlarda tercih edilebilmektedir. Afiş değiştirme rahatlığı sağlamasından dolayı fiyat değişikliklerinde ya da menüye eklenen ya da çıkarılan ürünlerin afiş değişikliğinde büyük kolaylık sağlar. Firmalar yine restoranın mimari dizaynına uygun olan türde poster tutucuyu tercih edebilir. Farklı boyutlarının olduğunu da söylemek mümkündür. Restoranın boyutuna ve tavan yüksekliğine göre farklı boyutlara sahip olan poster tutuculardan birisi seçilebilir.

Masaüstü Menü Tutucular

Masalara yerleştirilen masaüstü menü tutucular menünün kolaylıkla müşteri tarafından görünmesini sağlar. Dikey ya da yatar şekilde tasarlanabilen menü tutucular sayesinde menü rahatlıkla incelenebilir. Ayrıca menülerin değiştirilmesi de mümkündür. Uzun süreli kullanım sağlar. Kaliteli malzemeler üreten yerlerden bu tür ürünlerin elde edilmesi daha fazla kullanıma da olanak tanıyacaktır.

Kapı Önü Kaldırım Panoları

Genellikle restoranlarda kullanılan ve müşterilerin ilgilerini çeken kapı önü kaldırım panoları promosyonları ya da mekanın en çok beğenilerek tüketildiği yiyecekleri kapsar. Dikkat çekici olma özelliğinin kullanılması gerekir. Bununla birlikte reklam panosunun farklı biçimlere sahip olması da kaldırım panosunun dikkat çekmesini sağlar. Üzerindeki afişin olabildiğince canlı olması müşteriler tarafından mekanı tercih edilmesinin sağlayabilmektedir. Ayrıca kimi kaldırım panolarının su geçirmez özelliği de bulunur. Bundan dolayı afişin ıslanma gibi bir durumu da söz konusu olmayacaktır. Dış mekan reklam panoları farklı şekillerde karşımıza çıkabilmektedir. Restoranın konseptine en uygun olan biçim tercih edilebilir. Böylece mekanın nasıl bir yer olduğu konusunda dışarıdan bilgilendirme yapmak da mümkün olacaktır.

Duvar Panoları

Restoranlarda kullanılan bir diğer reklam panosu türü de duvar panolarıdır. Duvar panoları sayesinde müşteriler promosyonlar hakkında bilgi edinebilirler. Menü gibi yiyeceklerin bu panolarda yer alması müşterilerin yiyecekler hakkında bilgi sahibi olmasını sağlar. Duvar panoları yeri rahatlıkla değiştirilebildiğinden dolayı restoranlarda sıklıkla tercih edilmektedir. Bunun yanı sıra duvar panosundaki afişin de iyi bir tasarıma sahip olması sağlanmalıdır. Dikkat çekici olan afişler sayesinde restorana gelen müşterilere menüler hakkında bilgi vermek kolaylaşacaktır. Böylelikle restoranın tanıtımı da bu afişlerle birlikte sağlanabilir. Restoranlarda tercih edilebilecek olan ve reklam amaçlı olan pano türlerinden birisi olma özelliği gösterir.

Bu gönderiyi paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir