Ayaklı Broşürlük Nerelerde Kullanılır?

Ayaklı Broşürlük Nerelerde Kullanılır?

Ayaklı Broşürlük Nerelerde Kullanılır?

 

Konferans, sunum, sergi ve fuar gibi etkinliklerde tercih edilen ayaklı broşürlük; broşür, dergi, kitap gibi eşyalarınızı sergilemenize ve sunmanıza yardımcı olan bir üründür.

 

Ayaklı Broşürlük Nedir?

Ayaklı broşürlük, adından da anlaşılacağı üzere, broşür, dergi gibi eşyaları daha rahat bir şekilde sergileyebilmenizi sağlayan bir üründür. Çeşitleri ile de dikkat çeken bu ürünün yegane amacı, dergilerinizi daha fazla göz önüne çıkarabilmektir. Eğer sergilemek istediğiniz dergiler işiniz ile alakalıysa ayaklı broşür standı ile müşterilerin dikkatini daha kolay çekebilirsiniz. Veya müze, kültür merkezi gibi tanıtım ve sergileme amacı ile açılan yerlerde belli bölümleri tanıtmak amacı ile de ayaklı broşürlük kullanılabilir. Sade ve şık görüntüleri ile broşürlük kısımlarına yazabileceğiniz tanıtım yazıları ile müze veya kültür merkezlerinizin her bölümünü kolaylıkla tanıtabilirsiniz. Piyasada bulunan ayaklı broşürlükler, farklı kullanım alanları ile tercih edebileceğiniz ürünlerdendir.

Ayaklı Broşürlük Türleri Nelerdir?

Ayaklı broşürlükler, en az kullanım alanları kadar türleri ile de farklılıklar sunarlar. Pek çok farklı türü bulunan ayaklı broşürlüklerin, en çok kullanılan türü zigzag broşürlüklerdir. Hem tasarımlarından dolayı görüntülerinin son derece marjinal olması hem de kullanışlı olmaları nedeni ile tercih edilen zigzag broşürlükler, en çok dikkat çeken türlerdendir. Diğer ayaklı broşürlük çeşitleri ile karşılaştırıldığında bu türün daha fazla ürünü sergileyebildiğini görebilirsiniz. Ayrıca, ürünün rafları farklı yönlere baktığı için de tek bir yöne değil pek çok farklı yöne doğru dergi veya broşürlerinizi sergileyebilirsiniz. Diğer ayaklı broşürlük türlerinden bir tanesi de 3 raflı 6 A4 boyutunda dergi sergileyebilen broşürlüklerdir. Bu broşürlükler de, az sayıda ürünü daha şık ve rahat bir şekilde sergileyebilmenize yardımcı olur.

 

Ayaklı broşürlük çeşitlerinin en dikkat çeken ürünlerinden olan katlanabilir ayaklı broşürlük ise, kullanışlılığı ile dikkat çekmektedir. Piyasada pek çok çeşidini bulabileceğiniz bu katlanabilir broşürlük, işiniz bittiğinde çok daha küçük bir alanı kaplayacaktır. Eğer sergilemeniz gereken çok fazla dergi varsa tercih edebileceğiniz bir diğer ürün ise 4 yönlü ayaklı broşürlük. Tekerlekli bir sisteme sahip olan bu broşürlük sayesinde hem istediğiniz yere dergileriniz ile gidebilecek hem de aynı anda daha fazla ürünü daha fazla kişiye tanıtabileceksiniz. Bu ayaklı broşürlük türlerinden herhangi birini tercih ederek, tanıtım işlerinizi çok daha kolay bir duruma getirebilirsiniz.

Ayaklı Broşürlük Nerelerde Kullanılır?

Ayaklı broşürlük, pek çok alanda kullanabileceğiniz bir üründür. Tekli ayaklı broşürlük sayesinde önem verdiğiniz bir broşürü sergileyebilirsiniz veya kağıtlarınızı yerleştirebileceğiniz bu broşürlük sayesinde daha rahat bir konuşma sergileyebilirsiniz. Ayrıca kitap raflarından ayrı olarak kütüphane ve sahaflarda da kullanılabilen ayaklı broşürlükler, kitap kurtlarının da görmeye alışkın olduğu ürünlerden. Pek çok farklı kullanım alanı olan ayaklı broşürlükler, tüm tanıtım işlerinizi daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilmek için tercih edebileceğiniz ürünlerin başında gelmektedir. Özel günler ve kutlama günlerinde yer ve mekan isimlerini belirlemek için de kullanılan ayaklı broşürlükler, toplumda düzeni sağlamak amacı ile de kullanılabilir. Özellikle tekli ayaklı broşürlük bu konuda pek çok kez kullanılmıştır. Ayrıca, iç mekanların bekleme salonlarında karşılaşabileceğiniz bu ayaklı broşürlükler, beklerken sıkılmamanızı ve broşürlükte yer alan ürünler ile ilgilenebilmenizi sağlar. Bu sayede, hem vaktinizi daha verimli bir şekilde kullanabileceksiniz.

 

Ayaklı broşürlük, çeşitleri sayıca çok olduğundan kullanım alanları da fazladır ve her ayaklı broşürlüğün farklı bir kullanım alanı olabilir. Bu yüzden ayaklı broşürlükler farklı sayıda raflar ve boyutlardan oluşmaktadır. Piyasada tamamen kendi zevkiniz veya organizasyonunuza uygun bir ayaklı broşürlük ile karşılaşabilirsiniz. Yüzlerce insanın yer alacağı bir organizasyon için hem tekli ayaklı broşürlük hem de 4 yönlü ayaklı broşürlüğü kullanabilirsiniz. Tekli ayaklı broşürlükte konuşmalarınızı konumlandırırken 4 yönlü broşürlük ile bekleyenlerin dergi veya broşürler ile ilgilenmelerini sağlayabilirsiniz.

Bu gönderiyi paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir