Ekonomik Fuar Ekipmanı Centro Stand

Ekonomik Fuar Ekipmanı Centro Stand

Ekonomik Fuar Ekipmanı Centro Stand

Açık ve kapalı alanlarda kullanılan ekonomik reklam ve tanıtım ekipmanı centro stand hakkında ki tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Centro Stand Nedir?

Centro stand, kurulumu oldukça kolay olan yeni nesil tanıtım ve reklamcılık ekipmanıdır. Alüminyum profil yapısından ötürü oldukça sağlam ve dayanıklıdır. Taşıma çantası sayesinde rahatlıkla taşınabilmektedir.

Centro Stand Nerelerde Kullanılır?

Centro standlar, örümcek stand ve crown truss standlara ekonomik bir alternatif olarak ortaya çıktığı gibi yine bu standların kullanım alanı olan açık ve kapalı fuar alanlarında, AVM’lerde, lansman programlarında rahatlıkla kullanılabilecek oldukça avantajlı bir üründür.

Diğer Stand Modellerinden Ayıran Olumlu Özellikleri Nelerdir?

Örümcek Stand ile Karşılaştırma

Örümcek stand bilindiği üzere yapısı itibari ile zamana veya kullanmaya bağlı kırılma, düzgün bir duruş sergilememe gibi özelliklere sahiptir. Mekanizma sisteminin sürekli açma kapamaya veya taşınmaya maruz kalması standın kullanım ömrünü kısaltmaktadır. Oysa Centro Standların dayanıklı 7,5 cm çapındaki taşıyıcı ana profilleri asla kırılmaz, bozulmaz veya deforme olmaz.

 

Crown Truss Stand ile Karşılaştırma

Kurulumu için ufak bir tornavida kullanılması zorunludur. Oyuncak Lego mantığında istediğiniz parçayı birbiri ile birleştirmeniz istediğiniz ölçü ve şekli yakalamanız mümkündür. Fakat Centro Stand ile kıyaslama yapıldığında daha maliyetli ve kurulumu centro standa oranla daha fazla zaman ve güç gerektirir.

 

Centro’dan Üretilen Stand Çeşitleri

Centro profili kullanıcının ihtiyacına göre farklı modellere ve formalara bürünerek karşımıza stand, masa,teşhir standı veya bir dolap olarak çıkmaktadır. Centro profilden üretilen ürünler ;

Centro Stand Baskı Yüzeyi

Centro stand baskı yüzeyi kullanıcının tercihine bağlı olarak folyo baskı, vinil (branda) veya kumaş olabilmektedir. İstenilen tasarım baskı yüzeyine yüksek teknolojiye sahip dijital baskı makinaları kullanılarak aktarılır.

Centro Stand Avantajları

Centro standlar kullanıcılarına diğer stand türlerine göre oldukça fazla avantaj sağlamaktadır.
  • Centro standlar sağlam fakat kolay taşınabilir reklam ve tanıtım ürünüdür.
  • Centro stand kullanıcısına oldukça kolay kurulum imkanı sağlar. Kurulumu için alete ihtiyaç duyulmaz.
  • Birbiri içerine yerleştirilen Centro Profilleri kilitlenerek kullanıma hazır hale gelir.
  • Centro stand fiyatları diğer stand türlerine göre oldukça avantajıdır. Bu sayede kullanıcıya reklam maliyetlerinde uzun vadeli büyük tasarruf yapmasına imkan tanır.
  • Kullanıcının ihtiyacına göre birçok farklı çeşit ve modelde centro stand bulunmaktadır. Böylelikle gereksiz boy ve ebatlarda ürün almanıza gerek olmaz.

Centro Stand Dijital Baskı Çeşitleri

Folyo baskı; mıknatıslı olan baskılar direk olarak alüminyum profile tutturulur.

Vinil (Branda) Baskı; cırt bant yöntemi ile kısa sürede hazır hale gelir.

Kumaş Baskı; yine cırt bantlar birbirine tutturularak stand kullanılır.

Centro Stand Kurulumu

Centro standların kurulumu oldukça kolay ve pratiktir. Bir lego gibi geçmeli parçalar birbirine geçirilir, kilit noktalarından kelepçelenir son olarak magnet özelliği bulunan baskı yüzeyi yerleştirilerek centro stand kurulumu tamamlanır. Centro standların kurulumu en fazla 3 dakika içinde tamamlanmaktadır.

Centro Stand Kurulumu

Centro Stand Fiyatları

Centro standların fiyatları model, boyut ve baskı yüzeyinin tasarımına bağlı olarak değişmekle birlikte, diğer stand türlerine göre yaklaşık %40 fiyat avantajı sağlamaktadır.

Centro Stand Aksesuarları

Satın alacağınız Centro Ürünlerine Akrilik Broşürlük, Metal Broşürlük, Podyum Desk, Tv bağlantı elemanları vb birçok ürün ilave edilerek ihtiyaçlarınıza cevap bulabilirsiniz.

 

Centro Stand Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Centro stand alırken dikkat edilmesi gereken en önemli husus, ihtiyacınızı doğru belirleyip ona göre bir stand tercihinde bulunmanız gerektiğidir. Bu yüzden kurulumu yapacağınız yerin ölçü vb bilgilerini doğrulamadan satın alma işlemi gerçekleştirmemenizi tavsiye etmekteyiz. Bu konuda daha detaylı bilgiyi müşteri temsilcimizden alabilirsiniz.

Centro Stand Teslimat Bilgileri

Derin Display Reklam ve Tanıtım Ürünleri mağazasından alacağınız tüm ürünler Türkiye’nin her yerine ücretsiz bir şekilde kargolanmaktadır.

 

 Centro Ürünlerini İncelemek için Tıklayınız >>>

Bu gönderiyi paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir