Örümcek Stand Tasarımı Nasıl Olmalı?

Örümcek Stand Tasarımı Nasıl Olmalı?

Örümcek Stand Tasarımı Nasıl Olmalı?

Kapalı alanlarda kullanılan stand türleri içerisinde en çok tercih edilen türlerden birisi de örümcek stand modelleridir. Tercih edilen örümcek stand modelinin etkin bir şekilde amacına hizmet edebilmesi için ise baskı yüzeyine yapılacak olan örümcek stand tasarımı önem kazanır.

Örümcek stant tasarımı nasıl olmalı? sorusunun cevabı ise örümcek standın ne için kullanılacağı ile direk alakalıdır. Tasarımın örümcek standın kullanılacağı alana ve kullanım amacına göre farklılık göstereceğinden dolayı buna uygun standartlarda bir örümcek stand tasarımı tercih edilmelidir.

Örümcek standların panelleri buna uygun olarak farklılık gösterir. Oval, düz şekilde tasarlanabilecek ve buna uygun olarak baskısının alınabileceği standlar tercih edilebilir. Aynı şekilde boyutları da standın tasarımına etki eden faktörlerdendir.

Örümcek stand tasarımında dikkat edilmesi gereken asıl noktalardan birisi de üzerinde yer alan reklamın iyi bir çözünürlük ile tasarlanmasıdır. İstenirse standın iskelet mekanizması her zaman kullanılıp farklı baskı yüzeyleri kullanılarak reklamın farklılaşması sağlanabilmektedir. Dayanıklı malzemeye basılmış olan görsel PVC ile kaplandığı için solmadan uzun süre kullanılabilecektir. Bunun yanı sıra tasarımda dikkat edilmesi gereken asıl nokta reklamın içeriğinin tam olarak baskı üzerinde ifade edilmesidir. Kullanılacak alanda mekan içerisinde uzak bir yerden de rahatlıkla görülebilmesi için tanıtımı yapılacak olan ürün ve marka standın üzerinde şık bir tasarımla yer almalıdır. Böylece örümcek standınız çok daha fazla kişinin dikkatini çekebilecektir.

Örümcek Stand Kurulumu

Örümcek standın kurulumu oldukça kolaydır. Kolay bir taşıma ve kurulum sağladığı ve istenilen boyutta tasarlanabildiği için en çok tercih edilen stand türlerinden birisidir. Örümcek standın iskelet kısmı dikkatlice kurulduktan sonra, üzerine reklam yani baskı yüzeyi kısmı yerleştirilir ve kullanıma hazır hale gelir. İskelet kısmı kurulurken ayrıca bir alete ihtiyaç olmamaktadır. Rahat bir şekilde vidalı yerlerden açılır ve hazır hale getirilir.

Örümcek standların ayrı bir alete ihtiyaç olmadan kurulabilmesi, tüm kullanıcıların dikkatini çeken bir diğer önemli avantajıdır.

Örümcek Stand Ne İçin Kullanılır?

Standların birçok farklı kullanım alanı bulunmaktadır. Örümcek stand tasarımınız da kullanım amacınıza yönelik farklılık gösterecektir. Kimi zaman ürün tanıtımı kimi zaman da belli bir konunun toplantısı şeklinde düzenlenebilecek olan organizasyonlarda rahatlıkla kullanılabilecek olan ürünlerdendir.

Örümcek Stand Modellerini ve Fiyatlarını incelemek için tıklayınız.

Bu gönderiyi paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir