Fuarların Vazgeçilmez 4 Reklam Ekipmanı

Fuarların Vazgeçilmez 4 Reklam Ekipmanı

Fuarların Vazgeçilmez 4 Reklam Ekipmanı

Bu yazımızda siz takipçilerimiz için fuarların vazgeçilmez 4 reklam ekipmanı hakkında detayları paylaşıyoruz.

Fuarlar genellikle tanıtım amacı taşıdıkları için burada kullanılan reklam ekipmanlarının da dikkat çekici özelliklere sahip olması gerekir. Bu amaçla fuarlarda birbirinden farklı birçok dikkat çekici ekipman kullanılmaktadır. Bunlar arasından en dikkat çekici ekipman türlerinden birisi afişlerdir. Afişlerin sergilenebileceği farklı stand türlerinden en etkileyici olanı da örümcek stantlardır.

Örümcek Standlar

Örümcek standlar oval, düz ya da köşe şeklinde farklı biçimlerde bulunabilir. Köşe şeklinde olanlara korner ismi verilmektedir. Fuarın büyüklüğüne göre farklı türde stantlar tercih edilebilmektedir. Örümcek stand türlerinden tercih edilebilecek olanlar farklı panel sayısına sahip olanlardır. Bunun yanı sıra bu tür panellerin tercih edilmesi fuarın büyüklüğüne göredir. Fuarda bir ürünün reklamı ya da firmanın tanıtımı yapılacağından dolayı kişilerin dikkatini çekmek de büyük önem taşır. Örümcek stand ürünü farklı boyutlarda bulunabilmektedirler. Ayrıca örümcek standlar kolay taşınabilir özelliğe sahip olduğundan dolayı fuarlar vb organizasyonlarda da tercih edilebilmektedir. Fuarlar birçok farklı şehirde olduğundan kullanılacak standın kolay taşınabilir özelliğinin olması büyük önem taşır. Bunun yanı sıra standın üzerindeki afiş de dikkat çekici olması gerekir. Dikkat çekici olması için tanıtımının yapıldığı firmanın ya da herhangi bir ürünün iyi bir şekilde afişin üzerinde yer alması gerekmektedir. Bunun için de baskı kalitesinin yüksek olması gerekir.

Örümcek standlar genellikle biçim olarak örümcek ağına benzediğinden dolayı bu ismi alırlar. Kolay bir kurulum da sağlar. Uzun süreli kullanım sağlanmasından dolayı pek çok fuarda rahatlıkla kullanılabilir.

Crown Truss Stand

Fuarların vazgeçilmez reklam ekipmanlarından birisi de Crown truss standlardır. Bu standlar kenarlarında bir çerçeve barındırır ve ortasında da asıl reklamın yer aldığı panoyu bulundurur. Çok farklı modelleri ve boyutları bulunabilmektedir. Mekanın büyüklüğüne göre herhangi bir stand türü tercih edilebilir. Küçük boyutlarda olabileceği gibi çok büyük boyutlarda da tasarlanabilmektedirler.

Banner Tutucular

Bir diğer reklam ekipmanı  olan banner tutucular sayesinde tanıtım yapmak da bir hayli kolay olmaktadır. Çok kolay taşıma özelliğine sahip olan banner tutucular fuar alanlarında olmazsa olmaz stand türlerinden birisidir. Örümcek standın yanında da yer alabilecek olan bu Banner tutucular farklı boyutlara sahip olabileceği gibi farklı şekilleri de bünyesinde barındıracaktır. Kolay taşıma özelliğine sahiptir. Baskı kalitesi yüksek olacağı zaman da bir hayli dikkat çekebilecektir. Portatif olmasından dolayı da kolaylıkla tercih edilir. Ayrıca taşıma çantası gibi çantalar ile birlikte kullanıldığında herhangi bir bozulma yaşamayacaktır.

Tanıtım Standları

Fuarlarda kullanılan reklam ekipmanları arasında tanıtım standları, yine en çok  tercih edilenler arasındadır. Tanıtım standı direkt olarak reklamı bünyesinde barındırır. Farklı şekillerde olabileceği gibi farklı boyutları da bulunmaktadır. Genellikle ürünün içeriğini en uygun olan stand türünü seçmek görünüş açısından daha hoş bir görünüm elde edilmesini sağlar.

Bu gönderiyi paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir