Kapalı Alanlarda Kullanılabilecek Tanıtım Ürünleri

Kapalı Alanlarda Kullanılabilecek Tanıtım Ürünleri

Kapalı Alanlarda Kullanılabilecek Tanıtım Ürünleri

Kapalı alanlarda kullanılabilecek tanıtım ürünleri sayesinde reklam yapımı çok daha kolay olmaktadır. Bu ürünler özellikle kapalı alanlarda ki kısıtlı alan ve sıkışık ortam nedeni ile  firmaların kendilerini diğer firmalardan ayrıştırarak ön plana çıkabilmesine olanak tanır. Tanıtım ürünleri uzak mesafelerden dahi rahatlıkla gözükebilmektedir. Kaliteli tanıtım ürünleri katılımcıların ya da orada tesadüfen de olsa bulunan kişilerin dikkatini çekme özelliğine sahiptir. Bu yüzden kullanacağınız tanıtım ürünleri kendini ne kadar iyi gösterirse kapalı alanlarda o kadar sağlıklı sonuçlar alabilirsiniz.

Örümcek Standlar

Fuar, seminer yada kongre alanları gibi kapalı alanlarda en çok tercih edilen stand türü tanıtım ürünü ise örümcek stantlardır. Örümcek stant yapısı gereği dikkat çekici olduğu kadar işlevselliği ile tanıtım işlemini kolaylaştırmaktadır. Portatif bir tanıtımürünü olan örümcek standlar kolay bir kuruluma sahiptir. İskeleti tamamlandıktan sonra üzerindeki tanıtım görseli de rahatlıkla yerleştirilir ve standın tamamlanması sağlanır. Kurulumlar yapılırken ayrıca bir alete gerek duyulmamaktadır. Kolay ve hızlı kurulumundan dolayı da kapalı alanlarda tercih edildiğini görebilmekteyiz.

Crown Truss Standlar

Bunun yanı sıra kapalı alanlarda kullanılabilen Crown Truss standlar da portatif tanıtım ürünlerindendir. Bu stantlar ihtiyaç duyulan boyutlara göre değişiklik gösterir. Çerçeve ile sabitlenmiş olan bu standlar sayesinde reklam ve tanıtım sunumu oldukça kolaylaşmaktadır.  Ayrıca çözünürlüğünün yani baskı kalitesinin iyi olması da reklamın daha çok öne çıkmasını sağlar. Modüller sayesinde kurulumda bir o kadar kolay olmaktadır.

Banner Tutucular

Kapalı alanlarda kullanılan tanıtım ürünlerinden birisi de Quik Banner tutuculardır. Bu tutucular yer kaplamazlar ve kurulumu da oldukça kolaydır. Ürün tanıtımının şık olan yollarından birisidir. Baskı kalitesini yüksek olması ürünün daha iyi gözükmesini ve reklamın daha iyi yapılmasına olanak tanır. Hızlı bir kurulum sağlamasının yanı sıra ağır olmadıkları için rahat bir taşıma da sağlar. Kolaylıkla farklı yerlere götürülebilir.

Tanıtım Standları

Portatif tanıtım ürünlerinden birisi olan tanıtım standları farklı markaların ve farklı firmaların tanıtımını da kolaylaştırmaktadır. Oval şekilde tasarlanmış olan tanıtım standları kolay taşıma imkanına sahiptir. Bunun yanı sıra farklı bir stand olan ve hard case ismindeki stand da taşıma açısından oldukça kolaydır. Kurulumunun da kolay olmasından dolayı çokça tercih edilen stand türlerinden birisidir. Son olarak portatif tanıtım ürünü içerisinde sayılabilecek promo standlar ara raflara sahiptir. Böylece broşür gibi kağıtların ara rafları konulması sağlanabilir, taşıma açısından daha büyük rahatlık sağlar.

Broşürlükler

Reklam tanıtımlarında kullanılması gereken ürünlerden birisi de broşürlerdir. Broşürlerin yer aldığı broşürlükler de farklı biçimlerde olabilmektedir. Ayaklı olan broşür standları sayesinde masanın üzerinde yer alabilecek broşürleri bu standlara yerleştirmek mümkündür. Broşürün boyuna göre farklı türde masa üstü broşürlük biçimini seçmek olanaklı hale getirilmiştir. Bunun yanı sıra ayaklı broşür standı, tanıtımın yapılabileceği herhangi bir yere koyulabilir. Masa yoksa ayaklı broşür standı tercih edilebilir. Böylelikle hizmetin ya da firmanın tanıtımı da sağlanır. Duvar tipi broşürlükler de duvara rahatlıkla monte edilebilen ikili ya da tekli biçimleri olan broşürlük özelliğini gösterir. Sağlam malzemeye sahip olması da uzun süreli kullanım sağlar. Genellikle restaurant gibi yerlerde kullanılabilen föylükler aracılığı ile tanıtım yapmak da bir o kadar kolay olmaktadır.

Bu gönderiyi paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir