Örümcek Stand Nedir? Nerelerde Kullanılır?

Örümcek Stand Nedir? Nerelerde Kullanılır?

Örümcek Stand Nedir? Nerelerde Kullanılır?

Bu makalemizde örümcek stand ile ilgili en çok sorulan sorulardan olan Örümcek Stand Nedir? Nerelerde Kullanılır? gibi bir çok soruyu sizler için yanıtlıyoruz?

Örümcek Stand Nedir?

 

Çarpaz alüminyum iskelet sisteminden oluşan Örümcek Stand portatif, taşınabilir ve ekonomik fiyatlı reklam tanıtım ürünüdür. Dijital baskılı olarak kullanılan örümcek stand kullanılan alanda dikkat çeker, ürün veya reklamınızı en şık biçimde sunmanıza olanak verir. Farklı ebatları ile kullanılacak alana uygun üretilebilir. İşiniz bittiğinde ise toplanıp tek çanta içinde taşınabilir, bir daha ki kullanıma kadar muhafaza edilir.

 

Örümcek Standınızı üzerine baskı yapılıp masa yerine de kullanılabilen sert plastik çanta ( Hard Case ) ile kolaylıkla taşıyabilirsiniz.

 

Sıklıkla yer değiştirip tekrar tekrar kurulan örümcek standın kaliteli ve uzun ömürlü olması oldukça önemlidir. Bundan dolayı da örümcek stand satın alınırken, satıcı firmaların iyi bir şekilde araştırılması gerekir.

 

Örümcek Stand Nerelerde Kullanılır?

 

Örümcek standların kullanım alanları genellikle konferans, sergi salonu gibi kapalı mekanlar ile ürün tanıtımı yapılan ortamlardır. Bu mekanlarda kendi firmanızı, ürün yada hizmetinizi tanıtabilmek adına örümcek standları kullanabilirsiniz. Örümcek standlar kullanım açısından oldukça kolay oldukları için bu tür yerlerde en çok tercih edilen stand türlerinden birisidir. Ayrıca görünüş açısından güzel bir tasarım ve kaliteli baskı yapıldığında da ürününüzü daha kolay bir şekilde tanıtmanız mümkün olabilmektedir.

 

Örümcek Standın Avantajları

 

Kolay bir montajının olması, görsel açıdan güzel gözükmesi ve görselin değiştirilebilir olması gibi avantajlarından ötürü örümcek stantlar fuar alanlarının en çok tercih edilen stand türlerindendir. Alüminyum ve plastik, stantların temel maddelerinden oluşmaktadır. Farklı boyutlarının bulunmasından dolayı kullanacağınız alana uygun olan standı seçmenizde mümkün olabilmektedir . İstediğiniz şekilde baskı ve montaj yapabileceğiniz örümcek stand kişiye özel olarak da tasarlanabilmektedir.

 

Örümcek Stand Kaç Parçadan Oluşur?

 

Örümcek standlar alüminyum iskelet, görsel yüzeyi ve banko olarak da kullanılabilen plastık taşıyıcı çanta ile birlikte 3 ana parçadan oluşmaktadır. Burada sadece görsel yüzeyin tek bir parçadan oluşmamaktadır. Örümcek standınızın ölçüsü ne kadar büyük olursa görsel yüzeyde kullanılan parça sayısı da o derece artmaktadır.

 

Örümcek Stand Ölçüleri

 

Yan yana monte panellerden oluşan örümcek stand genişlikleri; her bir panel ilave edildikçe Oval modelde 68 cm, düz modelde 74 cm artar. Standart olarak 225 cm yükseklikte üretilen Örümcek Stand, Genişlikte 5- 6 metreye kadar üretilebilir.

 

Oval Örümcek Stand Ölçüleri

 

3×1 Örümcek Stand Oval  125 cm Genişlik x 225 cm Yükseklik

3×2 Örümcek Stand Oval  195 cm Genişlik x 225 cm Yükseklik

3×3 Örümcek Stand Oval  265 cm Genişlik x 225 cm Yükseklik

3×4 Örümcek Stand Oval  310 cm Genişlik x 225 cm Yükseklik

3×5 Örümcek Stand Oval  360 cm Genişlik x 225 cm Yükseklik

3×6 Örümcek Stand Oval  400 cm Genişlik x 225 cm Yükseklik

 

Düz Örümcek Stand Ölçüleri

 

3×1 Örümcek Stand Düz  135 cm Genişlik x 225 cm Yükseklik

3×2 Örümcek Stand Düz  210 cm Genişlik x 225 cm Yükseklik

3×3 Örümcek Stand Düz  285 cm Genişlik x 225 cm Yükseklik

3×4 Örümcek Stand Düz  360 cm Genişlik x 225 cm Yükseklik

3×5 Örümcek Stand Düz  435 cm Genişlik x 225 cm Yükseklik

3×6 Örümcek Stand Düz  510 cm Genişlik x 225 cm Yükseklik

 

Örümcek Stand Fiyatları

Örümcek stand fiyatları boy, kalite ve baskı unsurlarına bağlı olarak değişmektedir. Her boyda kullanılan malzeme miktarı değiştiği için fiyatlarda bu duruma bağlı olarak artıp yada azalabilmektedir. Bunun yanında stand için kullanılan malzemenin kalitesi fiyatı etkileyen en önemli unsurlardan bir tanesidir. Sık sık kurulup toplanması gereken örümcek standınızın kaliteli bir malzemeden yapılmış olması ömrünü uzatacaktır. Stand üzerinde yaptırmak isteyeceğiniz tasarım ve baskıda boyut ve renk skalasına göre değişkenlik gösterecektir.

Oval Örümcek Stand Fiyatlarını görmek için tıklayın

Düz Örümcek Stand Fiyatlarını görmek için tıklayın

 

Bu gönderiyi paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir