Örümcek Stand Kiralamak Avantajlı Mı?

Örümcek Stand Kiralamak Avantajlı Mı?

Örümcek Stand Kiralamak Avantajlı Mı?

Bu yazımızda siz takipçilerimiz için Örümcek Stand Kiralamanın bir avantaj olup olmadığını ele alıyoruz.

 

Örümcek stand ihtiyacı olan firmalar örümcek stand satın almak yerine kiralamayı tercih edebilmektedir. Bu tercihe yol açan en büyük sebep ise maliyetleri düşürme gayesidir. Bir başka sebep ise zaman darlığından ötürü yetiştirilemeyeceği endişesidir.

 

Halbuki öne sürülen bu iki sebep de örümcek standlar hakkında yeterince araştırma yapılmamasından kaynaklanmaktadır. Örümcek standlar iki ana malzemeden oluşur birincisi alüminyum malzemeden oluşan iskelet yapıdır. İkincisi ise görselin bulunduğu baskı yüzeyidir. Bu baskı yüzeylerinin en önemli özelliği ise tek basımlık olmasıdır. Bu tek basım yüzeyi siz istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Fakat kiralama yapacağınız firma bu baskıyı farklı bir müşteride kullanamayacağı için baskı ücretini sizden talep etmek durumundadır. Bu durumda siz aslında firmadan sadece örümcek stand gövdesini kiralamış olup üstüne baskı ücreti ödersiniz.

 

Örümcek standların en pahalı aparatının baskı yüzeyi olduğunu düşündüğümüzde ve üstüne ödeyeceğiniz kiralama bedelini eklediğinizde kiralama yapmanın aslında hiçte ekonomik olmadığını görüyoruz.

 

Bunun yanında baskı yüzeyine eklenecek görsel için süre bakımında kiralama yada satın alma arasında bir fark yoktur. Gördüğünüz gibi örümcek stand kiralamak ne zaman tasarrufu sağlıyor nede maliyetleri düşürüyor. Üstelik bunun yerine hemen hemen aynı ücreti ödeyerek satın alacağınız örümcek standınızı istediğiniz kadar kullanma olanağınız var.

 

Bizim siz okuyucularımıza önerimiz örümcek stand gibi kullanım alanı çok geniş olan bu ürünü kiralamak yerine satın almanız olacaktır.

Bu gönderiyi paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir