Örümcek Stand Çeşitleri

Örümcek Stand Çeşitleri

Örümcek Stand Çeşitleri

Örümcek stand çeşitleri temel olarak kullanım alanlarına göre farklılık göstermektedir. Bu yazımızda sizlere örümcek stand ve çeşitleri hakkında detaylı bilgiler vereceğiz.

 

Örümcek Stand Nedir?

 

Örümcek stand, en çok tercih edilen display reklam ve tanıtım platformudur. Örümcek ağına benzeyen iskelet yapısı nedeniyle örümcek stand olarak adlandırılmaktadır. Örümcek standlar hafif, sağlam ve portatif yapılarından ötürü oldukça kullanışlı bir üründür.

 

Neden Örümcek Stand?

 

Örümcek standlar dayanıklı, hafif ve portatif olması dolayısı ile istenilen yere oldukça rahat taşınabilmektedir. Bunun yanında kurulum kolaylığı (en fazla 15 dk) sayesinde vakit kaybının önüne geçer. Örümcek standların en büyük avantajlarından biride baskı yüzeylerinin değiştirilebilir olmasıdır. Böylelikle farklı birçok ürün ve hizmetinizin tanıtımını yapmanızı sağlar.

 

Örümcek Standlar Nerelerde Kullanılır?

 

Örümcek standların birçok kullanım alanı bulunmaktadır. Bu kullanım alanlarından ilk akla gelenler fuar merkezleri, kongre merkezleri, AVM, lansman salonları, hastane girişleri vb alanlardır. Fakat her merkezin kendine has tasarımı bulunduğu için bu alanlarda standar bir ürün kullanmak bazen mümkün olmaya bilmektedir. Bu yüzden kullanım alanının fiziki şartlarına uygun bir örümcek stand çeşiti tercih etmeniz oldukça faydalı olacaktır.

 

Örümcek Stand Çeşitleri

 

Örümcek stand çeşitleri temel olarak üç farklı türden oluşur. Bunlar düz, oval ve u örümcek stand çeşitleridir.

 

Düz Örümcek Stand

 

Düz örümcek standlar daha çok dar ve dikdörtgen alanlarda tercih edilen bir örümcek stand çeşididir. Bunun nedeni ise kapladığı alanın daha az olması ile alakalıdır. Tüm örümcek stand çeşitlerinde olduğu gibi düz örümcek standlarında farklı boy seçenekleri bulunur.

 

Oval Örümcek Stand

 

Oval örümcek standlar düz örümcek standa göre daha fazla yer kaplamasına rağmen estetik olarak daha şık durmaktadır. Yapısı gereği karşı tarafa perspektif yani derinlik hissi oluşturan oval örümcek standlar en çok tercih edilen örümcek stand çeşidi olarak karşımıza çıkıyor.

 

U Örümcek Stand

 

U örümcek standlar fuar ve kongre alanlarında adeta bir ofis görünümü sağlar iç ve dış çevresi görsel baskı yüzeyi ile kaplı olduğu için oldukça dikkat çekici bir tanıtım platformudur. U örümcek standların ön kısmına banko iç kısmına görüşme masası konulabilmektedir.

 

Örümcek Stand Fiyatları

 

Örümcek stand fiyatları tercih edilen örümcek stand çeşidi ve istenilen boyuta göre farklılık göstermekle beraber ürünün kalitesi, yanında talep edilen aksesuarları ve yapılacak olan baskı yüzeyine bağlı olarak değişkenlik göstermektedir.

Örümcek Stand Çeşitleri

Bu gönderiyi paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir