Örümcek Stand Fiyatları

Örümcek Stand Fiyatları

Örümcek Stand Fiyatları

Bu yazımızda örümcek stand fiyatları hakkında tüm merak edilenleri sizler için yanıtlıyoruz. Detaylara girmeden önce kısaca Örümcek Stand nedir? bir hatırlayalım.

 

Örümcek Stand Nedir?

 

Örümcek standlar, fuar alanı, alışveriş merkezi, toplantı salonu ve kongre merkezlerinde gerçekleştirilen tanıtım, gala ve  lansmanlarda sıklıkla tercih edilen, farklı boyutları bulunan kurulumu kolay bir display stand ürünüdür.

 

Örümcek Stand Fiyatları

 

Örümcek stand fiyatları temelde satın almak istediğiniz örümcek standın boyut ve kalitesine bağlı olarak değişmektedir. Boyut olarak küçük olan örümcek stand fiyatları büyük boylarına göre daha uygun fiyata sahiptir.

 

Bunun yanında örümcek stand fiyatlarına etki eden bazı faktörlerde bulunmaktadır. Gelin biraz bu faktörleri inceleyelim.

 

Döviz Kuru

 

Ülkemizde yerli üretim örümcek standlar olduğu gibi yurt dışından ithal edilen örümcek standların da satışı yapılmaktadır. Bu yüzden yurt dışından ithal edilen örümcek standların fiyatları döviz kuruna bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor.

 

Bunun yanında yerli üretim örümcek standlarda kullanılan malzemenin bir kısmı yine yurt dışından ithal edilmekte olduğu için döviz kurlarındaki dalgalanmalardan nispeten daha az olsa da etkilenebilmektedir.

 

Örümcek Stand Tasarımı

 

Örümcek standınızın baskı yüzeyine yapılacak olan tasarım çalışması için isteyeceğiniz tasarımın kalitesi yine örümcek standın fiyatını etkilemektedir. Hazır şablonlar kullanarak yaptıracağınız bir tasarım yerine uzman ellerde size özel bir tasarım çıkmasını istediğinizde doğal olarak fiyat artacaktır.

 

Örümcek Stand Baskı Kalitesi

 

Kaliteli bir tasarımı gösterecek en önemli faktör yine kaliteli bir baskı olacaktır. Baskı yapılacak olan yüzeyin kalitesi, kullanılan boya, selefon kaplama ve baskı makinesinin kalitesi yine örümcek stand fiyatlarına etki eden faktörler arasındadır.

 

Örümcek Stand Çantası

 

Örümcek standların taşınabilir ve kurulumu kolay bir ürün olduğundan bahsetmiştik, örümcek standların kolay taşınabilir olmasındaki en önemli etken ise taşıma çantasıdır. Taşıma çantalarının ise birkaç farklı çeşidi bulunur. Bazıları kumaş ve el çantası şeklindeyken bazısı kumaş, tekerlekli ve çekçekli olabiliyor. En ideal örümcek stand çantası ise dışı sert plastikten yapılmış olan tekerlekli olanlardır. Bu çantalar ürününüzü dış faktörlerden koruduğu gibi örümcek stand masası olarak da kullanılabilmektedir.

 

Seçimini yapacağınız örümcek stand çantası, satın alacağınız örümcek stand fiyatını etkileyen faktörlerden biri olacaktır.

 

Örümcek Stand Aksesuarları

 

Örümcek standlar temel olarak alüminyum iskelet ile baskı yüzeyinden oluşmaktadır. Bunun yanında istenildiği taktirde baskı yüzeyine monitör, raf ve ışıklandırma eklenebilmektedir. Tabi tüm bu aksesuarlar örümcek stand fiyatlarını arttıran birer unsur olarak tüketiciye yansımaktadır.

 

Örümcek Stand Yedek Parçaları

 

Örümcek stand tercih eden bir çok kullanıcı organizasyon esnasında zor durumda kalmamak için her ihtimale karşı örümcek stand yedek parçalarını da satın almaktadır. Yine bu unsurda ilk satın alma esnasında örümcek stand fiyatını etkileyecektir.

 

Kargo Ücreti

 

Örümcek standlar muhteviyatları gereği diğer display ürünlerine göre daha fazla yer kaplamaktadır. Satın alma yapmak istediğiniz örümcek stand tedarikçisinden gidip alma şansınız yok ise kargo ile almak durumundasınız. Kargo ücretide yine örümcek stand fiyatlarına etki edecektir. Bunun yanında kargo ücreti talep etmeyen firmalarda bulunmaktadır.

 

Ödeme Şekli

 

Örümcek stand alırken seçeceğiniz ödeme şekli yine örümcek stand fiyatlarını etkileyen bir faktördür. Peşin yada tek çekim ödeme yöntemlerinde iskonto yapan firmalar olduğu gibi bankaların uyguladığı komisyon oranlarına bağlı olarak taksitli satışlarda örümcek stand fiyatları artabilmektedir.

 

Örümcek Stand Kiralamak Avantajlı Mı?

 

Örümcek standlar birçok farklı etkinlikte farklı baskı yüzeyleri kullanılarak kullanılabilen bir display reklamcılık ürünüdür. Baskı yüzeyi maliyeti ise örümcek stand fiyatının hemen hemen 3/2’sini oluşturmaktadır. Bu yüzden her kiralama yaptığınızda talep edeceğiniz baskı yüzeyi maliyeti ve kiralama bedeline katlanmanız gerekir. Halbuki katlandığınız bu maliyet hemen hemen bir örümcek stand fiyatına yakın olmaktadır.

 

Tüm bunları göz önünde bulundurduğumuzda örümcek stand kiralamanın çok da ekonomik bir seçenek olmadığını söyleyebiliriz.

 

Sonuç

 

Örümcek standınızdan beklediğiniz performansı alabilmeniz için kaliteden ödün vermemelisiniz. Kaliteden ödün vererek örümcek stand maliyetini düşürmeye çalışmanız tanıtım çalışmalarında stand alanınızın sönük görünmesine neden olacaktır.

Bu gönderiyi paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir