Örümcek Stand Fiyatları 2023

Örümcek Stand Fiyatları 2023

Ticaret anlayışı günümüz koşullarında hem değişti hem de çok gelişme gösterdi. Gelişen teknoloji ile birlikte küresel ekonomi anlayışının ortaya konulması ve kabul görmesi birçok faaliyette değişikliklere neden oldu. Dilimize ‘tanıtım, tasarım’ gibi terimler katıldı ve sıklıkla kullanılmaya başlandı. Terim yeni olmasa da reklam firmaları tarafından profesyonel bir şekilde hazırlanması fikri oldukça yeni sayılabilir. Dolayısıyla artık iyi bir ürün üretmek kadar firmanızı ve ürününüzü de iyi tanıtmak çok önemli. Bu sebeple kullanmış olduğunuz tanıtım ekipmanları da tüm ürünlerinizin tanıtımında öncelik arz eder. Tanıtım yaparken kullanılan en önemli araç gereçlerden birisi olan Örümcek Stand hemen her tanıtım firması tarafından tercih edilir.

Örümcek Stand Nedir?

Örümcek Stand kurulum olarak oldukça kolay ve kullanışlı yapısı ile en fazla tercih edilen tanıtım stand çeşitlerinden birisidir. Alüminyum profil yapısı ile hafif bir yapıya sahipken birleşme noktalarında da genel olarak plastik kullanılır. Kolay taşınabilir olma özelliği sebebiyle tanıtım yapan reklam firmaları tarafından sıkça tercih edilen bu standın parçaları kendi özel çantası ile de rahatlıkla taşınabilir.

Örümcek Stand Nerelerde Kullanılır?

Örümcek Stand reklam şirketleri tarafından organizasyon ve tanıtım yapılması amacıyla hemen her alanda kurulup kullanılabilir. Özellikle tercih edilen alanlar arasında seminerler, konferans salonları, alışveriş merkezleri, kongre ve fuar alanları, havaalanları yer alır. Bu alanlarda rahatlıkla kurulup kaldırılabilme özelliği ile tercih edilen örümcek stand çeşitleri ebatlarına göre pek çok yerde hızlı bir şekilde oluşturulabilir.

Örümcek Stand Tasarımı Nasıl Olmalı?

Örümcek stand tasarımı, tanıtımı yapılacak olan ürün hakkında uygun bir baskı yapılarak oluşturulan ve görsel olarak herkesin dikkatini çekecek nitelikte olmalıdır. Örümcek standın geniş yüzeyi kullanılarak herkesin dikkatini çekebilecek harika bir görsel algı oluşturulmalıdır. Kullanım yeri olarak tercih dilen alana belirlenen ölçülerde örümcek standın kurulması ve tasarımın bu ölçüler ebadında hazırlanması da herkesin dikkatini çekme konusunda önem arz eder.

Örümcek Stand Ölçüleri

Örümcek Stand 3×1 Oval – 3 panelli:2 adet ön panel 70 cm x 230cm olurken, 67 cm x 230 cm 2 adet yan panelden oluşur. Baskı ölçüsü 204 cm x 230 cm’dir. Kapladığı alan ölçüsü ise; 130 cm x 230cm’dir.

Örümcek stand 3×2 Oval – 4 panelli:2 adet ön panel 70 x 230cm olurken, 67cm x 230cm 2 adet yan panelden oluşur. Baskı ölçüsü 274 cm x 230 cm’dir. Kapladığı alan ölçüsü ise; 195cm x 230cm’dir.

Örümcek stand 3×3 Oval – 5 panelli:3 adet ön panel 70 x 230cm olurken, 67cm x 230cm 2 adet yan panelden oluşur. Baskı ölçüsü 344 cm x 230 cm’dir. Kapladığı alan ölçüsü ise; 265cm x 230cm’dir.

Örümcek stand 3×4 Oval – 6 panelli:4 adet ön panel 70 x 230cm olurken, 67cm x 230cm 2 adet yan panelden oluşur. Baskı ölçüsü 414 cm x 230 cm’dir. Kapladığı alan ölçüsü ise; 310 cm x 230cm’dir

Örümcek stand 3×5 Oval – 7 panelli:5 adet ön panel 70 cm x 230 cm, 67 cm x 230 cm 2 adet yan panelden oluşur. Baskı ölçüsü 484 cm x 230cm’dir. Kapladığı alan ölçüsü ise; 360cm x 230cm’dir.

Örümcek stand 3×6 Oval – 8 panelli:6 adet ön panel 70 cm x 230 cm, 67 cm x 230 cm 2 adet yan panelden oluşur. Baskı ölçüsü 554cm x 230cm’dir. Kapladığı alan ölçüsü ise; 400cm x 230cm’dir.

Örümcek Stand Aksesuarları

Örümcek stand tanıtım alanında kullanılmak üzere özel çantasında taşınır ve kullanılacak alana montajı yapılır. Stand aksesuarları arasında stand baskı panelleri, aydınlatma lambaları, alüminyum profilleri tutturabilmek için plastik profil tutturucuları yer alır.

Örümcek Stand Kurulumu

Örümcek stand kurulum yapılacak alanın düz bir zemin olmasına dikkat edilmelidir. Standın alüminyum profilleri çantasından çıkarılıp birbirlerine tutturularak tanıtım yapılacak olan alana kurulumu sağlanır. Daha sonra baskı yapılan paneller ya da baskı kağıtları panel üzerine çift taraflı bant yardımıyla ya da stand iskeleti üzerine mıknatıs yardımı ile takılarak örümcek stand tanıtıma hazırlanır.

Örümcek Stand Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Kullanım alanları oldukça geniş olan örümcek stand fiyatları tanıtım alanında kullanılan panel m2 sine göre hesaplanır. Maksimum ölçü olarak 12 m2 ye kadar kullanım imkanı sunan örümcek stand seçenekleri tüm kullanıcılar tarafından oldukça tercih edilen bir ürün olma özelliğine sahiptir. Tanıtım yapacak olan firma veya kişiler tanıtım alanlarının ölçülerini tam olarak belirler ise maliyetler bu ölçü hesaplamalarına göre uygun bir şekilde hesaplanabilir.
Güncel Örümcek Stand Fiyatlarına bu linkin ulaşabilirsiniz.

Bu gönderiyi paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir